Vaatteita luonnonmateriaaleista jo vuodesta 1981

Korkealaatuisia, kotimaisia design-vaatteita kaikenkokoisille ja -ikäisille naisille käsinvärjätystä puuvillasta, pellavasta ja hamppupellavasta.

Boutique Heebenin vaatteissa käytetään tasokkaita luonnonmateriaaleja. Luomuksissa on haluttu yhdistää sekä ekologisuus että käyttömukavuus, tietenkään tyylikkyyttä ja persoonallisuutta unohtamatta. Jos siis etsit esimerkiksi hamppuvaatteita, puuvillamekkoa tai pellavamekkoa, olemme oikea vaateliike.

Heebenin raakakankaat puuvilla, pellava ja hamppupellava täyttävät Ökotex 100-standardin eli ovat turvallisesti Euroopassa valmistettuja.

Värjäämme raakakankaat itse käsin, joten jokainen asu on taatusti yksilöllinen, uniikki kappaleensa. Suunnittelusta, leikkauksesta ja värjäyksestä vastaa liikkeen omistaja Eija Kuunjoki, lähes 40 vuoden kokemuksella. Kaikki Heebenin vaatteet valmistetaan alusta loppuun kotimaisena käsityönä Turun seudulla ja ovat konepestäviä.

Mielestämme paras tapa osaltamme turvata kestävää kehitystä on suunnitella, valmistaa ja myydä laadukkaita, ajattomia ja pitkäikäisiä tuotteita lunnonmateriaaleista. Käytämme kankaiden leikkuusta jäävät ylijäämäpalat esimerkiksi laukkuihin ja vanhojen tuotteiden eliniän pidentämiseen korjaamalla.

Boutique Heebenin tuotteille onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippumerkki!

Boutique Heeben

Meiltä löydät ihanan värikkäät takit kevääseen ja syksyyn sekä myös talvipakkasille!
Heebenin naiselliset mekot ja tunikat sopivat niin arkeen kuin juhlaan.
Kaikki Heebenin vaatteet ovat käsinvärjättyjä yksittäiskappaleita, jotka valmistetaan käsityönä Suomessa!

Yliopistonkatu 11
20100 TURKU

Puh. 02-251 5569
http://www.heeben.fi
heeben@heeben.fi