Uniikit neuleet ja kirjontapakkaukset

Käsitöiden ytimenä on jo 30 vuoden ajan tehdä käsitöitä luonnon väreillä värjätyistä langoista, jolloin luonnon värien kirjo välittyy mahdollisimman oikeanlaisena ja aitona katsojan silmään. 70 ja 80-luvulla tarjolla oli pääsääntöisesti vain teollisesti värjättyjä villalankoja, joissa oli tarjolla vain kolme eri punaista, sinistä ja jne värisävyä. Minä ja asiakkaani halusimme kuitenkin nähdä satoja eri värisävyjä, jonka johdosta päädyin itse värjäämään langat tuotteisiini.
Perustuotevalikoimaani kuuluvat erilaiset uniikit neuleet, kangaspuissa kudotut tekstiilit, kuten verhot, pöytäliinat ja keinutuolin matot, taidekäsityönä kudotut uniikit liivit sekä kirjontapakkaukset jotka asiakkaat voivat itse kirjoa. Tuotteisiin voitte tutustua tarkemmin sivuillani tuotekohtaisissa tiedoissa. https://shop.marjaanasarosalo.fi/
Kaikki kirjontapakkaukset sisältävät villakankaan, mallin valmiiksi piirettynä, ompelukehyksen, sopivan neulan ja luonnonväreilllä värjätyt kampavillalangat, omissa malleissa ja keltaisessa funkistyynyssä on käytetty myös helmilankoja. Valmiit tuotteet saa asiakkaan toivomilla väreillä, ja kokoa voidaan myös muuttaa.

Marjaana Särösalo tmi

Miten kaikki alkoi...
Isoäidiltä ja äidiltä peritty tietotaito ja kokemus innoitti minua 80-luvulla perustamaan oman yrityksen, jolloin aloitin valmistamaan neuleita ja käsitöitä ystävieni pyynnöstä. Luonnollisesti minua innoitti myös suomalaisen kirjonta- ja käsityöperinteen ylläpito.