Tuhansia kankaita yrityksille!

Tekstiilipalvelu Oy on kankaiden maahantuonti- ja tukkuliike, joten edellytämme asiakkailtamme y-tunnusta.

Kodintekstiilien valikoimastamme löydät erilaiset verhoilukankaat, markiisikankaat, pimennysverhokankaat ja muut sisustuskankaat.

Valikoimassamme on sekä jouluisia kaitaliinoja, akryylipinnoitettuja kankaita että erilaisia kuviollisia sisustus ja vaatetuskankaita.
Kangasvalikoimastamme löydät useita ekologisia kankaita, joiden valikoimaa pyrimme jatkuvasti lisäämään. Ekologiset kankaat-osiosta verkkokaupastamme löydät sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja kankaita että luomulaatuisia kankaita ja neuloksia.Tarjolla on myös laaja määrä luomupuuvillasta valmistettuja trikoita, joiden kuosit ovat meidän omaa tuotantoamme. Kuviollisten luomupuuvillatrikoiden oman kategorian löydät täältä.

Esittelemme nettisivuillamme vain osan tuhansien kankaiden valikoimastamme. Mikäli käyttötarkoitukseesi sopivaa kangasta ei löytynyt, ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme tai tule paikan päälle katsomaan!
Tekstiilipalvelu Oy on kankaiden maahantuonti- ja tukkuliike, joten edellytämme asiakkailtamme y-tunnusta.

Tekstiilipalvelu Oy

Kangastukku Tekstiilipalvelu Oy on Suomen suurin kankaiden maahantuonti- ja tukkuliike. Vuonna 1954 perustetussa perheyrityksessä sinua palvelee tällä hetkellä 10 työntekijää.

Ota yhteyttä ja sovi palaverista, tai tule suoraan myymäläämme Toijalaan. Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua sopivien kankaiden valinnassa.
Asiakkaitamme ovat mm. kangaskaupat, valmistajat, teatterit sekä monet muut kankaita tarvitsevat yritykset. Suomen lisäksi myymme kankaita mm. Venäjälle, Ruotsiin ja Viroon.
VARASTO / MYYMÄLÄ Vilpolantie 1, 37800 TOIJALA

PL 38
37801 Toijala

Puh. 0207 739 580
http://www.tekstiilipalvelu.com/
info@tekstiilipalvelu.com

Sivumme Facebookissa