TERVETULOA PALORAVAN NETTIKAUPPAAN

Kaupasta löydät matot, tyynyt, verhot, sänkypeitot, torkkuhuovat, lyhdyt, tarjottimet, korkealaatuiset italialaiset kivilautaset sekä käsin solmitut  polyrottinki kalusteet ja paljon muita sisustus- ja käyttötuotteita.

Kaikkia tekstiilejä voi huoletta pestä ja kaikissa tyynyissä on vetoketju. Tyynyt myös kestävät käyttöä eivätkä “litisty”.

 

Italialaiset kivilautaset olen tuottanut suoraan pohjoisesta Italiasta. Samoin uniikkiset marmorituotteet. Italialaiset käyttävät uunikiviä myös nuotiolla retkeillessään. Kivilautasen mukana tulee ohjevihko niiden käyttötavoista ja huollosta.

Polyrottinki kalusteet on käsinsolmittu ja ne on helppo huoltaa mäntysuovalla  ja painepesurilla keväisin. Ne voi  jättää talveksi puutarhaan.

Kalusteita pidetään myös sisäkalusteina ja ovat kevyitä siirtää.

Ota yhteyttä jos ilmenee kysymyksiä. Olen lähes aina tavoitettavissa, sähköpostitse, puhelimitse tai facebookin Palorava  ja Lakeuden Lumo ja Tupa sivujen kautta.

Verkkokauppaamme pääset tästä www.palorava.fi

 

PALORAVA

Kaupasta löydät matot, tyynyt, verhot, sänkypeitot, torkkuhuovat, lyhdyt, tarjottimet, korkealaatuiset italialaiset kivilautaset sekä käsin solmitut polyrottinki kalusteet ja paljon muita sisustus- ja käyttötuotteita.

Severinkuja 6
62375 Ylihärmä

puh. 040-843 9430
http://www.palorava.fi/
info@palorava.fi

Sivumme Facebookissa