Tekstiilit kiertoon!

Nextiili on Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n ylläpitämä tekstiilinkierrätyspaja.

Meille voi tuoda rikkinäisetkin vaatteet ja kodintekstiilit (esimerkiksi reiät tai pesussa lähtemättömät tahrat eivät haittaa), ehjät laukut ja kengät, kankaat, kangastilkut ja käsityötarvikkeet. Materiaalipankista myymme ja lahjoitamme kankaita ja käsityötarvikkeita. Myymälässämme on myös vintagepuoti.

Käyttökuntoiset tekstiilit ohjaamme eteenpäin myyntiin omiin kierrätys- keskuksiimme, kierrätykseen tai lahjoitamme tarvitseville.

Rikkinäisistä tekstiileistä otamme talteen kaiken käyttökelpoisen. Loppusilppu menee teollisuuteen uusiomateriaaliksi ja täysin käyttökelvoton päätyy energiajakeeksi. Kotitaloudet voivat laittaa sekajätteeseen rikkinäiset puuvillasukat, sukkahousut, alusvaatteet, kengät yms koska ne menisivät Nextiilistäkin energiajakeeseen – niistä emme voi uusiokäyttää mitään.

Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia toimia työpajalla kuntouttavan työtoiminnan, työkokeilun ja työharjoittelun kautta. Etsimme työntekijän kanssa yhdessä jatkotyöllistymismahdollisuuksia ja ohjaamme eteenpäin työllistymisen tai opintojen polulla.

Otamme myös osaa monenlaisiin tekstiilinkierrätysalan projekteihin sekä tapahtumiin.

Avoinna ma-pe 9-18, la 10-16 su 12-17

Myymälä puh. 050 466 5845

Yhteistyötoiveet ja materiaalihankinnat puh. 050 439  2329 (Sari Tuomaala, pajapäällikkö)

Harjuntausta 3, 33400 Tampere

Kotitaloudet voivat toimittaa tekstiilä myymälän aukiolon puitteissa. Yritysasiakkaiden toivomme  olevan yhteydessä tekstiilin lajitteluun, ennen kuin tuotte materiaalia. Puh. 050 3539173 -Helena Käppi

 

Nextiili-paja

Yhteistyötoiveet ja materiaalihankinnat

puh. 050 439 2329 (Sari Tuomaala, pajapäällikkö)

Kotitaloudet voivat toimittaa tekstiilä myymälän aukiolon puitteissa. Yritysasiakkaiden toivomme olevan yhteydessä tekstiilin lajitteluun, ennen kuin tuotte materiaalia. Puh. 050 3539173 - Helena Käppi

Harjuntausta 3 a
33400 Tampere

Myymälä puh. 050 466 5845
http://www.nextiili.fi/
nextiili@pirkanmaankierratys.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Instagramissa