Suomalaista alpakanvillaa

Alpakanvilla on korkealaatuista ja tunnettua pehmeydestään ja lämmöstään. Toisin kuin lampaan villa,  se ei kutita ja sopii myös allergikoille. Koska se ei sisällä lanoliinia, se ei myöskään haise.

Alpakoittemme tuottama villa on erinoimaista myös siksi, että villan säikeet ovat halkaisijaltaan alle 25 mikronia. Varmistaaksemme villan laadun testautamme sen Australian Alpaca Fleece Testing -palvelussa Englannissa.

Verrattuna muihin luksustuotteisiin, kuten kashmiriin, alpakanvilla on huomattavasti kestävämpää. Alpakat ovat tuottavia eläimiä ja ne aiheuttavat vain vähän vahinkoa maaperälle. Suomessa on hyvin tarkka ympäristölainsäädäntö, joten villamme on vastuullisesti tuotettua. Lisää tietoa täältä – www.cria.fi.

Suomen Alpakkavilla Oy

Kaikki Crian tuotteet valmistetaan aidosta kotimaisesta alpakanvillasta. Vaikka alpakat ovat kotoisin Andien vuoristosta Perusta, ovat ne rantautuneet myös tänne Pohjolaan. Meiltä löytyykin pieni lauma alpakoita, jotka tuottavat käyttämämme villan. Niiden ylellinen ja lämmin villa takaa sen, että ne sopeutuvat Suomen ilmastoon myös talvella. Rakastamme alpakoitamme, ja siksi kasvatamme niitä puhtaassa ja luonnollisessa ympäristössä.

Lamminkulmantie 301
45810 Pilkanmaa

0400-405 826
http://www.alpakkavilla.fi/
info@cria.fi