Quriosa Interior

Quriosa Interiorista löytyy monenlaista sisustustavaraa, lahjoja, kodinhoitotuotteita, pellavaöljymaaleja, tapetteja, posliininuppeja, vetimiä, heloja ja perinnerakentamiseen kuuluvaa. Sisustusvalikoima on laaja ja puodista löytyy niin ikään maalaisromanttisia tuotteita, kuin myös moderniin sisustukseen sopivia tuotteita.

Löydät meiltä esimerkiksi Sköna Tingin kukalliset kesäiset julisteet, Cult Designin posliinia, suomalaisen Theonen pyykkietikkaa ja kodinhoitotuotteita, Duron tapetteja, Ottossonin pellavaöljymaaleja, Jeanne d’Arc Living, Affari of Sweden, suositun Kalklitirin maalivärit ja ruotsalaisen Klinta Candlesin hieronta- ja tuoksukynttilät. Meillä on myös Mellow Designin tarjottimia (myös jälleenmyyjille), kiinnostaisiko luoda ihan oma paikallistarjotin?! Otathan yhteyttä!

Tervetuloa vierailemaan verkkokauppaamme tai paikan päällä! Puoti sijaitsee maalla Koskön kylässä, noin 15km Vaasasta. Lähtökohtana on, että sisustusvalikoima tarjoaa myös paikallisiakin tuotteita, eikä ainoastaan vain isompien brändien tuotteita. Tällä hetkellä puodista löytyy mm. paikallista keramiikkaa, käsin tehtyjä taidesaippuoita ja paikallisen kehräämön luomuvillalanka.

Quriosa Interior

Quriosa Interior in puoti on vanhassa koulurakennuksessa Koskön kylässä, Mustasaaressa. Puoti on ollut täällä toukokuusta 2018 lähtien. Sisustusta, maalivärejä, perinnerakentamiseen kuuluvaa ja antiikkiesineitä saman katon alla. Alunperin Quriosa avasi ovensa kesäkuussa 2010 Jungsundissa pienessä punaisessa mummonmökissä.

Netti-puodissamme toivomme että tunnet ostosi sujuvan turvallisesti ja että saat ideoita kotisi sisustukseen.

Jos sinulla on kysymyksiä, vastaamme mielellämme. Kirjoita meille osoitteeseen info@quriosa.fi

Kosköntie 715
65650 KOSKÖ

puh. 0503434522
https://www.quriosa.fi
info@quriosa.fi