Neuletuotteita vaatetukseen ja sisustukseen

Jaana Huhtanen Design on vuodesta 1999 toiminut tekstiilialan yritys Hämeenlinnassa. Haluamme tarjota Teille yksilöllisiä, laadukkaita, kotimaisia sekä ajattomia neuletuotteita. Suunnittelun ideointi lähtee aina asiakkaan tarpeista. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.

Tervetuloa viehättymään ajattoman tyylikkäistä ja sataprosenttisesti suomalaisista neuletuotteistani. Laadukkaasta mulesing-vapaasta merinovillasta ja puuvillasta valmistetut neuleasuste- ja lifestyletuotteeni on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Ekologisuus- ja vastuullisuusarvot ohjaavat toimintaani kautta tuotantoketjun, mistä merkkinä ovat muun muassa Suomalaisen Työn Liiton yritykselleni myöntämät Design from Finland- ja Avainlippu-tunnukset.

Valmistuin neulesuunnittelijaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta 1998 ja jo seuraavana syksynä perustin neuleyrityksen. Vettä – ja villaa – on siis virrannut, mutta mottoni ”Haluan tuottaa ihmisille iloa hauskoilla malleillani”, on vuosien saatossa vain vahvistunut. Tuon tunteen toivon sinun tavoittavan, kun selailet verkkokauppaani.

Tervetuloa!

www.jaanahuhtanen.com/kauppa

Jaana Huhtanen Design

Jaana Huhtanen Design:n tuotteet on tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Yrityksen peruspilarit ovat alusta asti olleet kotimaisuus, laadukkuus ja ajattomuus, myös ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä meille. Materiaaleina käytetään erittäin laadukasta mulesing-vapaata merinovillaa ja puuvillaa. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Mattilantie 6
13100 Hämeenlinna


http://www.jaanahuhtanen.com/
info@jaanahuhtanen.com