Miljoonia helmiä, korutarvikkeiden erikoisliike


Helmien talo toimii noin 100 vuotta vanhassa hirsisessä entisessä koulurakennuksessa. Myymälätilaa on 3 huoneellista + 1 iso huone kurssitustilana. Paikka itsessään on jo elämys käydä tutustumassa. Laajan verkkokaupan kaikki tilaukset kootaan Helmien talossa paikanpäällä.

Valmistamme itse myynnissä olevia erilaisia helmeilypohjia sekä laserilla valmistettuja akryylisia/vanerisia korunosia että laukkujen ja korien tekoon tarkoitettuja reikäpohjia. Helmien talon verkkokauppa on kirjaimellisesti täynnä helmiä. Kaupan tuotevalikoima on erittäin monipuolinen ja liikkeestä löydät kaikki verkkokaupan tuotteet sekä lisäksi vielä pieniä erikoiseriä. Kaikki korutarvikkeet ja oheismateriaalit löytyvät saman katon alta tarvitsitpa pihtejä, lukkoja, pätkän ketjua tai vaikka solmusuojia. Tervetuloa verkkokauppaamme ja myymäläämme!

www.helmientalo.fi sivustolla on myös erilaisia ilmaisia tekniikkavinkkejä ja opetusvideoita. Meidät löytää myös Pinterestistä ja YouTubesta.

 

Helmien Talo Oy

Korutarvikkeiden lisäksi meiltä saa myös valmiita koruja. Kaikki malli- ja myyntikorut valmistetaan Suomessa käsityönä omassa korupajassamme. Voit myös teettää tilauksesta yksilölliset korut niin arkeen kuin suuriin juhliinkin. Myös korujen korjaus onnistuu.

Tupparintie 27
34800 Virrat

puh. 045 23 24 295
http://www.helmientalo.fi
info@helmientalo.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Instagramissa