Lifestyle ja laadukkaita second hand- sisustustuotteita

Ainutlaatuisia second hand-aarteita saatavilla nyt helposti Herttalan verkkokaupasta. Valikoimassa on monipuolisesti laadukkaita vaatteita naisille sekä lapsille, kotimaista designia, vintagea sekä kauden kestosuosikkeja. Herttalasta saatat löytää uniikkia keramiikkaa, upean maljakon tai vaikkapa uuden lempivaatteesi.

Kaikki on luotettavasti ehjää sekä siistiä ja tuotteet on kauniisti esillä, sinun tarvitsee vain valita suosikit itsellesi! Jokaista tuotetta on vain yksi, joten nappaa suosikit itsellesi helposti ja luotettavasti suoraan Herttalan verkkokaupasta.

Laadukkaan second hand-valikoiman lisäksi Herttalasta löydät kattavan valikoiman kotimaista luonnonkosmetiikkaa sekä hellävaraisia tuotteita siivoukseen ja puhtaanapitoon sekä käytännöllisiä arjen käyttötuotteita. Tutustu Herttalan ainutlaatuiseen tuotevalikoimaan verkkokaupassa tai tule piipahtamaan putiikilla! Herttalan löydät Jyväskylän Mäki-Matista.

Herttalassa Oy

Olen tehnyt kaiken puolestasi ja koonnut sinulle valmiiksi upean second hand-valikoiman. Tuotteet on kauniisti esillä ja sinun tarvitsee vain valita parhaat itsellesi.
Tutustu valikoimaan vaivattomasti verkkokaupassa ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi myös putiikkiini Jyväskylän Mäki-Mattiin.

Rakkaudella Sanna, Herttalan perustaja.

Kortesuonkatu 1
40700 Jyväskylä

Puh. 044 2401 518
http://www.herttala.fi
posti@herttala.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Instagramissa