Tervetuloa ostoksille!

Tervetuloa ostoksille Kuusipohjan verkkokauppaan!

Valmistamme laadukkaita vaneri-ja akryylituotteita, valikoimistamme löytyy mm. paljon erilaisia pyyhemerkkejä, pyyhenipsuja ja ovikylttejä, jotka saa myös omalla nimellä tai tekstillä.

Lisäksi vanerikoruja, avaimenperiä, suodatinpussilaatikoita, pannunalusia ja monenlaista muuta pientä ja kivaa omaa kotia piristämään tai lahjaksi.

 

Verkkokauppaamme pääset tutustumaan tästä. Kuusipohja on toiminut jo vuodesta 1993, tuotteet ja mallit ovat muuttuneet vuosien varrella -aina mennään kuitenkin laatu edellä, tyytyväinen asiakas on meille tärkein! Kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena hyvästä ja vastuullisesta kotimaisesta tuotannosta.

 

KAIKKI VERKKOKAUPAN TUOTTEET TEILLE MESSUKÄVIJÖILLE NYT – 15 %.
Alennuksen saat syöttämällä ostoskori-sivulla koodin  messut2020

Kuusipohja

Kuusipohja valmistaa Sysmässä laadukkaita sisustus- ja lahjatavaratuotteita, jotka leikataan ja kaiverretaan laserilla puusta ja akryylista. Kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Tuotteita saa myös omalla nimellä tai tekstillä. Nämä tuotteet on merkitty erikseen verkkokauppaan.

Omien mallien lisäksi toteutamme asiakkaiden toiveita, esimerkiksi liike- ja mainoslahjoja sekä alihankintatöitä pieninäkin sarjoina. Ota rohkeasti yhteyttä!

Koskueentie 7 D
19700 Sysmä

puh. 040-725 8054
http://www.kuusipohja.com/
mervi@kuusipohja.com