Kotimaisia pipoja, tuubihuiveja ja pantoja

Verkkokaupasta voit ostaa laadukkaista kaksinkertaisesta puuvillatrikoosta valmistettuja kotimaisia pipoja, tuubihuiveja, pantoja sekä NutBag narureppuja. Kaikki NutHat tuotteet valmistetaan tilauksien mukaan eli jokainen tuote on valmistettu aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

www.NutHat.fi toimii NUT-Group Oy yrityksen ja sen tuotteiden virallisena verkkokauppana.

Teemme paljon yhteistyötä yritysten ja urheiluseurojen kanssa, toimitamme heille uniikkeja käsintehtyjä pipoja heidän omilla logoilla ja teksteillä. Käytössämme on oma tekstiilipainatukseen tarkoitettu laitteisto, joten pystymme nopeasti ja joustavasti tarjoamaan luetettavaa yhteistyötä. Tarjoamme myös yrityksille ja seuroille laajan valikoiman muita tekstiilejä edustamamme kotimaisen yhteistyökumppanin kautta. Näihin tuotteisiin voitte tutustua yrityksille ja seuroille tehdyn verkkosivun kautta osoitteessa www.nuthat.skypro.fi

Olemme Vantaalainen perheyritys, valmistamme, suunnittelemme ja painamme kaikki pipot itse.

 

 

NUT-Group Oy

www.NutHat.fi toimii NUT-Group Oy yrityksen ja sen tuotteiden virallisena verkkokauppana. Verkkokaupasta voit ostaa laadukkaista kaksinkertaisesta puuvillatrikoosta valmistettuja kotimaisia pipoja, tuubihuiveja, pantoja sekä NutBag narureppuja. Kaikki NutHat tuotteet valmistetaan tilauksien mukaan eli jokainen tuote on valmistettu aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Puh. 0505474609 / 0451249684
http://www.tahtituote.fi/
tahtituote@tahtituote.fi

Sivumme Facebookissa