Kodin sisustus ja sisustussuunnittelu

Joskus kodissa sisustus tapahtuu kerran, asuntoon muutettaessa ja sen jälkeen omat ideat loppuvat kesken kun olisi aika tehdä uudistusta. Tällöin ulkopuolinen ammattilainen auttaa näkemään uusia ratkaisuja ja neuvoo asuintilojen viihtyisän ja tyylikkään ulkoasun saavuttamisessa.

Suunnittelupalvelumme ulottuu yksittäisestä verhosta tai sängynpäädystä usean huoneen tai vaikka koko asunnon kokonaisuuksiin. Asunnon suunnittelukohteet voivat vaihdella pienestä makuuhuoneesta kokonaiseen oleskelutilaan tai sisustustekstiileistä kokonaisvaltaiseen rakennuksen kattavaan kokonaisuuteen.

Kauppa

Tervetuloa Design Satamakadun tilausverkkokauppaan! Ostaminen tapahtuu valitsemalla tuotteita tilauskoriin. Kun kori on valmis, lähetät tilauksen tietoineen meille. Tilausverkkokaupan maksutapa on lasku. Lähetämme laskun tilausvahvistuksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteet toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen 1-4 viikkoa, vahvistamme toimitusajan tilausvahvistuksen yhteydessä. Tutustu myös toimitusehtoihin!

Design Satamakatu Oy

Design Satamakatu tarjoaa uudet ratkaisut tasokkaan ja monipuolisen tuotevalikoimansa avulla kaikkiin sisustamisen tarpeisiin kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa sekä eri kokoisissa yrityksissä.

Showroom sijaitsee Tampereen sydämessä, Satamakadulla. Edustamme yli 60 sisustustuotteiden valmistajaa, joten showroomissamme on kattava valikoima materiaaleja, kuten tekstiilejä, mattoja, tapetteja sekä muita materiaaleja ja verhotarvikkeita.

Meiltä löytyy myös värikartat ja ideakirjat suunnittelun pohjaksi.

Tilaamme mallikappaleita, jotka saapuvat useimmiten viikon sisällä. Esittelytilamme palvelee myös yhteistyökumppaneitamme - voit varata showroomin myös oman yrityksesi ja asiakkaasi väliseen sisustamisen suunnitteluun.

Esittelytila on avoinna ma - to klo 11-17.00.

Teemme myös kotikäyntejä, joten voit varmistaa paikallaolomme soittamalla puh. 050 3043130

Sari Wirtanen
Yrittäjä, suunnittelija

Satamakatu 3
33200 Tampere

puh. 050 3043130
http://www.designsatamakatu.fi/
info@satamakatu.fi