Käsintehdyt uniikit tuotteet

SeriMerin käsinpainetut ja käsinmaalatut tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä

Käsintehty on yksilöllinen, jollain tapaa aina uniikki, kahta aivan samanlaista tuotetta ei ole. Designtuotteissa keskeisintä on oma idea, oma suunnittelu ja oma työ. Kun kuvat syntyvät oman työpöydän ääressä ja niistä painettu kangas muokataan tuotteiksi, syntyy SeriMerin näköiset tuotteet. Ideat ja kuviot syntyvät valmiiksi tuotteiksi omalla työhuoneellamme.
 
SeriMerin upeat silti käytännölliset laukut ja kodin tekstiilit valmistetaan studiotyöhuoneellamme Fiskarsissa. Kankaidemme kuosit ovat kaikki syntyneet omista kuvioistamme.
Valikoimiimme kuuluu erilaisia olkalaukkuja, säilytyspusseja, uniikkeja taidelaukkuja, kännyköille sopivia pikkulaukkuja sekä isompia kasseja vaikka rannalle mukaan tai kauppakassiksi. Kaikki 100% suomalaista käsityötä.

SeriMeri Oy

Löydä oman tyylinen laukkusi tai suunnitellaan sinulle laukku yhdessä. Valikoimamme muuttuu sesongittain ja sarjamme ovat pieniä. Tämä vuoksi uniikin laukun löytäminen onnistuu. Jos sitä oikeaa laukkua ei löydy, voit myös tilata uniikin laukun juuri sinulle suunniteltuna.
Järjestämme eri pituisia kursseja taidekäsitöistä. Kurssien kesto on 2 – 6 tuntia ja voimme suunnitella ryhmille omien toiveiden mukaisen kurssin.

Linjapolku 1
10470 Fiskars

p. 0400 63 7070
http://www.serimeri.fi/
tarja@serimeri.fi