Kaikkea Kissakivaa

Kissa-aiheiset kalenterit, tyynyliinat, joulu/postikortit, magneetit, kissakyltit,  lämpömittarit ja muisti- /kirjoituslehtiöt. Kaikkea kissakivaa löydät raijamin verkkokaupasta.

Keväällä 2007 toteutin unelmani. Jätin pankkityöt, vaihdoin kynät pensseleihin ja perustin toiminimen RAIJAMI. Siitä alkaen olen ollut päätoiminen kuvittaja/ kädentaitoyrittäjä.

Korona-kesänä kypsyi ajatus verkkokaupan perustamisesta, koska kaikki kädentaitapahtumat peruttiin yksi toisensa jälkeen.

 

Olen pienestä alkaen piirtänyt paljon. Ja kissoista olen pitänyt aina. Nämä kaksi asiaa olen yhdistänyt yrityksessäni. Tästä seurauksena kauppa on pullollaan kaikenlaisia kissa-aiheisia tavaroita, joissakin tuotteissa on myös muita eläimiä. Tuotteissa on kotikissoja, erilaisia rotukissoja, naivistisia kissoja jne.

Kaikki tuotteet valmistan itse ja kaikissa on kuvituksena oma maalaus tai piirros.

Omat kissani Viivi ja Aatu toimivat kiitettävästi inspiraation lähteenä.

Tervetuloa tutustumaan kissamaiseen kauppaani.

Raija Riihimäki

RAIJAMI Raija Riihimäki

Olen toiminut päätoimisena kuvittaja/kädentaitoyrittäjänä vuodesta 2007. Olen aina piirtänyt paljon ja pisän kissoista. Nämä kaksi asiaa olen yhdistänyt yrityksessäni. Kaikki tuotteeni valmistan itse ja kaikissa käytän kuvituksena omaa maalausta tai piirrosta.

Kaislatie 1
33450 Siivikkala (ei myymälää!)

puh: 040 5836404
http://www.raijami.fi/
raijami.riihimaki@elisanet.fi