Industrial, vintage ja retro

Yksinkertaisesti erilaista eikä taatusti tavanomaista. Volcano Design on v. 2013 perustettu suomalainen sisustusverkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman industrial, vintage ja retro huonekaluja sekä valaisimia ja sisustustuotteita.

Volcano Design on huonekalujen, valaisimien ja sisustustuotteiden myyntiin keskittyvä suomalainen verkkokauppa. Asiakkainamme on yksityiset kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Innostus kodin sisustamiseen ja huonekaluihin on lähtöisin oman kodin sisustamisesta ja volcanodesign.fi onkin alunperin syntynyt ratkaisuksi oman näköiseen sisustukseen. Tästä on lähtenyt ajatus tuoda ratkaisu helposti saataville verkkoon.

Tuotteemme ovat pääsääntöisesti kierrätysmateriaaleista valmistettuja ja valmistusmateriaaleina niissä on käytetty puuta ja metallia. Useilla tuotesarjoillamme on myös FSC -sertifikaatti.

Volcano Design

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 12-17 sekä puhelimitse että sähköpostitse. Aina emme pääse puhelimeen vastaamaan, mutta jätä viesti, niin soitamme takaisin. Vastaamme mahdollisuuksien mukaan myös muina aikoina.

Toivotan kaikki erittäin tervetulleeksi ostoksille ja tutustumaan tuotteisiimme verkkokauppaan.

Yksinkertaisesti erilaista eikä taatusti tavanomaista.

Jani


Puh. +358 400 152 082
http://www.volcanodesign.fi/
asiakaspalvelu@volcanodesign.fi