Iloksi silmälle – Hyväksi iholle

Onnenpussin saippuat ovat pullollaan hyvää tekeviä luonnon raaka-aineita ilman palmuöljyä tai kemiallisia säilöntä-, puhdistus-, vaahdotus- ja kovetusaineita. Suolasaippuan sisältämän merisuolan mineraalit ja hivenaineet sitovat ihoon kosteutta ja ravitsevat ihoa. Kotimainen luonnollinen kosmetiikka tekee hyvää mielelle ja keholle.

Ei eläinkokeita – kaikki saippuatuotteissa käytetyt raaka-aineet on hankittu tuottajilta, jotka ovat sitoutuneet eläinten hyvinvointiin. Saippuat valmistetaan luonnollisista ainesosista, jotka eivät kuormita luontoa. Onnenpussin tuotteet hunajaa ja mehiläisvahaa sisältävää Hunajakenno-saippua lukuunottamatta ovat vegaanisia. Palasaippua on ekologinen ja riittoisa käytössä.

Suloiset saippuat ilahduttavat silmää ja huumaavat luonnollisella tuoksullaan. Kaunis saippua piristää myös kylpyhuoneen ilmettä ja levittää ympärilleen raikasta tuoksua.

Hellävaraisesti pesevät ja hemmottelevan hoitavat ominaisuudet yhdistyvät Onnenpussin suloisissa saippuoissa. Jokapäiväiseen käyttöön sopivat tuotteet kosteuttavat, ravitsevat ja hoitavat kaikenlaisia ihotyyppejä – myös kuivalle, karhealle ja atooppiselle iholle.

Kaikki saippuat valmistetaan käsityönä tarkoin valituin reseptein Pohjois-Karjalan Liperissä.

Hellävaraiset, runsaasti merisuolaa sisältävät suolasaippuat soveltuvat kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle ja karhealle iholle. Myös atooppinen iho hyötyy suolan hyvää tekevistä mineraaleista ja hivenaineista. Suolasaippua on miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. Koska suola on luonnostaan antiseptista, vähentää suolasaippuan käyttö myös bakteerien aiheuttamaa hienhajua ja antaa kyytiä ihon epäpuhtauksille.

Onko suosikkisi piristävä Onni, veden kielelle herauttava Raparperihyve vai ehkä hurmaavan tuoksuinen Ihastus?

Verkkokaupan suolasaippuoihin tästä


Näppärä ja nätti narusuolasaippua on arjen suosikki. Narusuolasaippuan sisältämät kasviöljyt ja -rasvat yhdessä merisuolan mineraalien kanssa ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Narusuolasaippua sisältää kasvirasvasaippuan saippuaraastetta, joka tekee saippuasta paitsi runsaammin vaahtoavan myös pirteän näköisen. Narusuolasaippuat sopivat kasvoille, käsille ja koko vartalolle.

Riittoisista narusuolasaippuoista löytyy neljä eri vaihtoehtoa; Järvenranta, Sitruskimara, Lumous sekä tuoksuton Turve-Natural.

Verkkokauppan narusaippuoihin tästä

Saippua-alunen, saippuakuppi, saippua-alusta, saippuavati – saippuan luottokumppanilla on monta eri nimeä. Olipa nimi mikä hyvänsä, palasaippua kestää paremmin, kun se ei jää käyttökertojen välissä veteen likoamaan. Reiällinen saippuakuppi, josta vesi pääsee hyvin pois pidentää saippuan käyttöikää.


Nettipuodistamme löydät kotimaiset käsityönä valmistetut laadukkaat ja sisustukselliset saippua-alustat. Tutustu monipuoliseen valikoimaan, joka koostuu yhdeksän suomalaisen kädentaitajan tuotteista ja löydä sinunkin kylpyhuoneeseesi sopiva saippuakuppi.

 

Onnenpussi

Tunnen päivittäin suurta iloa, riemua ja oivallusta – aivan niin kuin silloin pienenä valmistaessani ensimmäistä mintun makuista huulirasvaani.

Olen iloinen, saadessani toimittaa saippuoitani teille kaikille ihastuttaville asiakkailleni ympäri Suomen. Kiitos kun olette ❤️. Ja mahdollistatte matkani Onnenpussin kanssa olemalla osa sitä ❤️.

Rakkaudella juuri sinulle
Marjo


Ylämylly


http://www.onnenpussi.fi/
info@onnenpussi.fi

Sivumme Facebookissa Sivumme Instagramissa