Ihania koruja kierrätysmateriaaleista

Kaikki korumme on valmistettu käsityönä Helsingin kaduilta kerätyistä PET-muovipulloista. Upcycle with Jingissä haluamme haluamme Sinun sekä näyttävän että tuntevan itsesi upeaksi käyttäessäsi korujamme.
Jo liian pitkään ympäristöämme on vahingoitettu arvometallien kaivauksissa etsittäessä materiaaleja perinteisiin koruihin. Käyttäessäsi meidän korujamme, et ainoastaan käytä loistavan kauniita korvarenkaita, hiuskoruja tai rintaneuloja, vaan annat samalla uuden elämän muoville, joka muuten pilaisi ympäristöämme.

Jing Wang Elegant Upcycled Jewelry

Korumme ovat luonnon inspiroimia. Monet korumme ovat kunnianosoitus kukkien kauneudelle ja herkkyydelle. Kukin koru on käsin valmistettu hienostuneen täydelliseksi, ja ne ovat täydellisiä sekä omaan pukeutumiseen että harkituksi lahjaksi rakastetulle, Äitien- ja Naistenpäivänä, syntymäpäivänä tai häälahjaksi.

Kierrätystyötä tekevänä yrityksenä uskomme vahvasti ympäristön puolesta toimintaan. Seitsemän prosenttia kaikesta nettisivustomme myynnistä lahjoitetaan Project Greenhandsille, ympäristöprojektille jonka tavoitteena on lisätä viheralueita eteläisessä Intiassa.


Puh. +358 443883818
https://upcyclewithjing.com/

Sivumme Instagramissa