HiiA – Vanhasta Uutta

HiiA tuotemerkin alle kuuluu paljon erilaisia, pääosin kierrätyskankaista tehtyjä tuotteita.

Kierrätyskankaisille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

HiiA tuotteita voit ostaa erilaisista tapahtumista ympäri Suomea, sekä omasta verkkokaupasta.

HiiA valmistaa sylitasoja LapLay-lisenssillä.

LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla. Kotitoimiston voi siirtää vaikkapa terassille tai kuistille. Sohvalla tai tuolissa käsitöitä harrastavalle taso tuo tukea ja parantaa ergonomiaa. LapLay-sylitaso on myös kätevä ristikoita täytettäessä tai kirjaa lukiessa.

LapLay-sylitaso on suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sylitason kansi on tasainen ja kova. Pehmusteena on täytettä, joka muotoutuu millaiselle alustalle vain. Sylitasossa käytetään kulutusta kestäviä verhoilukankaita. Kestävien ja laadukkaiden materiaalien ansiosta LapLay-sylitaso kestää vuosien käytön.

LapLay-sylitasoa on kolmea kokoa L-, M- ja S-koko. L-koko on kätevä käytettäessä erillistä hiirtä. M-koko soveltuu kapeisiin nojatuoleihin ja pyörätuoleihin. S-koko on sopiva tabletille ja pienelle läppärille. Sylitaso on monikäyttöinen, sitä käytetään mm. sanaristikoiden, kirjojen ja lasten leikkien alustana.
LapLay-sylitasoa valmistetaan Suomessa HiiAn omassa ompelimossa Kuopiossa.
LapLay-sylitaso kun mukavuus on lähtökohta!

Toimitusajat valmiille tuotteille 1-5 arkipäivää. Tuotteella on yhden (1) vuoden takuu!

Verkkokauppaamme pääset tästä.

 

HiiA

HiiA tuotemerkin alle kuuluu paljon erilaisia, pääosin kierrätyskankaista tehtyjä tuotteita. Kierrätyskankaisille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.
HiiA valmistaa sylitasoja LapLay-lisenssillä. LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla.


puh. 044-526 2682
https://www.hiia.fi/
eeva.rasanen@hiia.fi