AVA Room – Avarampaan elämään

Rakkaudesta koteihin, intohimosta estetiikkaan ja asenteesta elämään koostuu arvopohjamme, joka kantaa suunnittelusta toimitukseen. Autamme löytämään kuhunkin kotiin optimaalisimman huonekalun käytettävissä olevaan tilaan ja elämäntilanteeseen suhteutettuna. Uusien kalusteiden ideointia ohjaa vahvasti ydinkysymys: kuinka arkea voisi helpottaa? Tuotteemme on luotu säilyttämään järjestys ja heijastamaan käyttäjänsä persoonaa, yhdistettynä ajattomaan ja puhuttelevaan esteettisyyteen.

 

Toimimme ystävällisesti ympäristöämme kohtaan – meille se on aitoa läsnäoloa ja vastuullisuutta kaikessa vuorovaikutuksessa. Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa: kotimaisuus, lähituotannon ekologisuus ja laadukkaat materiaalit ovat toimintamme perusta, jotta voimme tehdä työtämme käsi sydämellä.

AVA Room Oy

Teemme tilaa avarammalle elämälle - myös pienissä ja ahtaissa tiloissa. Tuoteperheemme kestää aikaa ja kulutusta, rauhoittaen arkeasi.

Arkisesta oivalluksesta syntyivät vetoketjulliset, vaivatta pedattavat AVA Päiväpeitteet. Kun 4-vuotias esikoisemme oli ilman opastusta pedannut aamulla vuoteensa, ymmärsimme suunnitelleemme jotain mullistavaa. Maailman parhaiden tuotetestaajien avustuksella tuoteperheemme kasvoi pienten tilojen lastensängyistä AVA Classic ja AVA Module- kalustemallistoihin.

Tiilenlyöjänkuja 2
01720 VANTAA

+358 45 1655 051
https://www.avaroom.fi/
info@avaroom.fi

Sivumme Facebookissa