Alpakkatuotteiden erikoisliike

 Juuri nyt on paras aika rakastua alpakkaan ! 

Valikoimastamme löydät huippulaatuisen babyalpakkakuidun yhdistettynä timanttiseen ammattitaitoon! Tämä combo toimii, aina!

Upea luonnonkuitu. Vuosituhantinen alpakka on edelleen yksi hienoimmista.

Laadukas babyalpakka on yksi maailman arvostetuimmista, hienoimmista ja halutuimmista luonnonmateriaaleista. Sen keveys ja silkkimäinen tuntu iholla tekee siitä varsin erilaisen verrattuna moniin muihin kuituihin. Alpakkakuidun ontot ilmataskut antavat materiaalin hengittää lämpimällä säällä, mutta samalla ne ovat lämmöneristeenä talven kylmyyttä vastaan.

Laadukkaasta babyalpakka-kuidusta valmistetut vaatteet sopivat monille

herkkäihoisille sekä villalle allergisille henkilöille, koska kuitu on lähes rasvaton ja sen tuntu ihoa vasten on satumaisen pehmeä. Alpakkaa on saatavana lähes 20 luonnonvärissä mikä on ainutlaatuista luonnonkuidulle. Laajan värivalikoiman vuoksi värjäämisen tarve vähenee lisäten näin alpakkakuidun ekologisuutta. Aito, kemiallisesti käsittelemätön luonnonkuitu on antibakteerinen ja hoitaa ja puhdistaa itsensä hengittämällä ilman kosteutta.

Helmivene

YRITYS Me olemme on vuonna 2007 perustettu pienyritys, jonka päätoimiala on korkealaatuisten alpakkatuotteiden maahantuonti, myynti ja jälleenmyynti. Maahantuontimme on osana Suomen ja Perun välistä kehitysyhteistyötä alkaen vuodesta 2010.

VISIO Haluamme tarjota mahdollisimman puhtaita ja laadukkaita luonnonmukaisia tuotteita, jotka eivät saastuta ympäristöään ja jotka voidaan kierrättää uudelleen käyttöön. Kaunis maailmamme on puhtaanapitämisen arvoinen.

Teijon Masuuni, Telakkatie 17
25570 Teijo

puh. +358 40 558 1760
http://www.helmivene.fi/
helmivene@helmivene.fi