Aloita hauska harrastus, vaatteiden ompelu

Jos et vielä ompele vaatteitasi, niin rohkaisen sinua aloittamaan. Nimittäin ompelu on siitä hauska harrastus, että siinä yhdistyy huvi ja hyöty! Jos et löydä kaupasta mieleisiäsi vaatteita, voit ryhtyä itse niiden tekijäksi. Ihania kankaita löytyy helpommin kuin vaatteita, ei siis ihme että ompelu on nyt niin suuri trendi!
Minä olen Silja Tyrväinen, Kaavakoulun perustaja ja kouluttaja. Ihan huippu juttu, että löysit tänne osastolle!

Kaavakoulu toimii verkossa ja verkkokursseilla voit opiskella vaatteiden kaavoittamista helposti kotona. Teemme vaatteita harkiten ja huolella, hyvään kaavaan panostaen. Ajattelemme vaatteiden valmistusta pitkän ajan projekteina. En toki  tarkoita, että teemme vaatetta mahdollisimman kauan, vaan että haluamme tehdä kestäviä ja pitkäikäisiä vaatteita hyvällä kaavalla.

https://kaavakoulu.fi/

Nyt juuri on tarvetta kankaisille kasvomaskeille, joita kotimaisilta tekijöiltä saa hyvinkin nopeasti. Ilman pitkiä toimitusmatkoja tai -aikoja, samalla kotimaista työtä kannattaen.

Koska käsin tehdyssä tuotteessa tekijän kädenjälki näkyy ja saa näkyä, eivät tässä kaupassa myytävät kasvomaskitkaan ole kaikki samanlaisia. Tästä kaupasta voit löytää täysin uniikin, huolella valmistetun kasvomaskin joka on ilo käyttäjälle ja tekijälle!

Tervetuloa suusuoja.fi verkkokauppaan josta voit löytää yksilölliset kankaiset kasvosuojat. www.suusuoja.fi/

 

Luovuuspaja Keinu

Kaiken toiminnan perusajatuksena on osallistujan oman luovuuden vahvistaminen sekä omaan tekemiseen rohkaiseminen. Jokainen ihminen on luova, toisinaan tarvitaan vain keinoja löytää luovien ideoiden äärelle.

Luovuuspaja Keinu tarjoaa sekä kuvataiteen ja käsityön ohjausta ja koulutusta erilaisille ryhmille ja yksityisesti. Tämän lisäksi tarjoan myös muotoilun ja suunnittelun palveluita siellä missä tarvitaan luovia ideoita ja luovia ratkaisuja.

Pyhätunturisilja.tyrvainen@luovuuspajakeinu.fi